ЗБІРНИК наукових доробків студентів-дослідників факультету психології та соціальної роботи ВИПУСК 3 - (:unkn) unknown (My University, 2011)
До збірника увійшли матеріали й тези конференції молодих науковців спеціальності "Соціальна педагогіка" "Студентський науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення", яка відбулася 19 травня 2011 року на факультеті психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя.