Грецька громада Ніжина: історія та сучасність - (:unkn) unknown (My University, 2017)
У збірнику публікуються матеріали міжнародної наукової конференції, присвяченої 360-тій річниці універсалу гетьмана Богдана Хмельницького, наданого ніжинським грекам, 330-тій річниці заснування Ніжинського грецького братства та 200-тій річниці відкриття Ніжинського грецького Олександрівського училища, що відбулася 27-28 квітня 2017 року в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя. Збірник буде корисним тим, хто цікавиться історією національно-культурних меншин України, у тому числі – грецької етнічної спільноти, ніжинського грецького братства 17-19 ст., грецько-українських політичних, культурних та економічних взаємин, а також усім шанувальникам вітчизняної історії.
Матеріали міжнародної наукової конференції, присвяченої 360-тій річниці універсалу гетьмана Богдана Хмельницького, наданого ніжинським грекам, 330-тій річниці заснування Ніжинського грецького братства та 200-тій річниці відкриття Ніжинського грецького Олександрівського училища