СТАТЕВІ ОСОБЛИВОСТІ МОВЛЕННЄВОГО САМОВИРАЖЕННЯ СТАРШИХ ДОШКІЛЬНИКІВ - Аніщук, А. М. (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2006)
У статті висвітлено особливості мовленнєвого самовираження дошкільників різної статі у процесі життєдіяльності. Автором проаналізовано характер використання емоційно забарвлених слів хлопчиками та дівчатками у контексті спілкування з однолітками та дорослими.
GENERIC PECULIARITIES OF SENIOR PUPILS VERBAL SELF-EXPRESSION
The peculiarities of verbal self-expression of oposite gender school children in their life activities are covered in the article. The author anlyses the character of using emotionally coloured words by boys and girls in the contexts of association with peers and adults.
Keywords: мовленнєве самовираження; емоційно-забарвлені слова; статева поведінка; статеві відмінності; статеві особливості мовленнєвого самовираження