Розвиток зв’язного мовлення дітей старшого дошкільного віку засобом мнемотехніки - Слободянюк, Ірина Олександрівна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота виконана на теоретичному та практичному рівнях. На теоретичному рівні уточнено зміст та структуру провідних категорій, проаналізовано теоретичні аспекти розвитку зв’язного мовлення дітей старшого дошкільного віку за допомогою мнемотехніки. Охарактеризовано педагогічні умови розвитку зв’язного мовлення дітей старшого дошкільного віку за допомогою мнемотехніки. На емпіричному рівні визначено критерії, показники та рівні сформованості зв’язного мовлення дітей старшого дошкільного віку, досліджено вплив педагогів на розвиток даної якості у дітей. Виділено педагогічні умови та розроблено систему роботи з розвитку зв’язного мовлення дітей старшого дошкільного віку за допомогою мнемотехніки.
Keywords: розвиток зв’язного мовлення; мнемотехніка