Конструкції на позначення душевного стану персонажа та особливості їх перекладу українською мовою (на матеріалі оповідань Юдіт Германн) - Тимошенко, Аліна Анатоліївна (My University, 2022)
Науковий керівник: канд. філол. наук, доцент, каф. прикладної лінгвістики Блажко М.І., Рецензенти: доц. каф. германської філології та методики викладання іноземних мов Талавіра Н.М., доц. каф. прикладної лінгвістики Щербак О. М.