СІЛЬСЬКИЙ ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ ЯК МЕХАНІЗМ АКТИВІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Кравчук, Віка Олександрівна (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Галузь знань: 10 Природничі науки, Спеціальність: 103 Науки про Землю Студентки: Кравчук Віки Олександрівни Науковий керівник: доктор географічних наук, професор Барановський Микола Олександрович Рецензенти: Афоніна О.О., геогр. наук, доцент, доцент кафедри географії туризму та спорту НДУ імені Миколи Гоголя Алєшугіна Н.О., канд. економ. наук, доцент, доцент, кафедри НУ «Чернігівська політехніка»