Взаємодія закладів вищої освіти з установами соціального обслуговування з надання соціальної підтримки людям похилого віку - Матюха, Євгеній Олександрович (My University, 2019)
В роботі розкриваються теоретичні основи системи соціального обслуговування людей похилого віку, охарактеризовано концептуальні підходи до організації та розвитку взаємодії закладів вищої освіти з установами соціального обслуговування для людей похилого віку. Висвітлено вітчизняний і зарубіжний досвід партнерської взаємодії ЗВО з установами соціального обслуговування людей похилого віку, представлено хід і результат емпіричного дослідження, обґрунтовано модель партнерської взаємодії кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи з Територіальним центром соціального обслуговування для людей похилого віку.
Keywords: соціальна робота; соціальна підтримка; люди похилого віку; соціальне обслуговування