Вивчення поліфонії в класі акордеона: питання теорії та практики - Дорохін, В. Г. (Видавництво НДУ, 2012)
У посібнику висвітлено основні аспекти вивчення поліфонії в класі акордеона в контексті підготовки майбутнього вчителя музики. Матеріал посібника спрямований на формування у студентів цілісного та органічного осягнення закономірностей поліфонічного стилю, усвідомлення його універсального статусу та забезпечення навчального процесу. Мета посібника – забезпечити максимальну інтенсифікацію процесу осягнення поліфонічної музики, прискорити формування необхідних умінь та навичок утілення її на «готовому» акордеоні, забезпечити цілеспрямований розвиток художнього мислення студентів. Для студентів, магістрів та викладачів вищих навчальних закладів, а також для викладачів спеціальних музичних відділів навчальних закладів I–II рівня акредитації та дитячих музичних шкіл.