Розвиток творчого самовираження дошкільників у мовленнєвій діяльності. - Аніщук, А. М. (My University, 2021)
У статті розкрито проблему творчого самовираження як особистісного феномену, значення мовленнєвої діяльності у процесі розвитку творчого самовираження старших дошкільників. Охарактеризовано наукові підходи щодо використання методів, які сприяють творчому самовираженню дітей дошкільного віку.
Keywords: творче самовираження, мовленнєва діяльність; творча особистість, творчі здібності, творча діяльність.