ІДЕНТИЧНОСТІ ТА ПОЛІТИЧНІ ІНСТИТУТИ - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2021)
У збірнику надруковано матеріали VІ Всеукраїнської науково- практичної конференції «Ідентичності та політичні інститути», яка відбулася 22 квітня 2021 року у Ніжинському державному універси- теті імені Миколи Гоголя. Збірник охоплює різні аспекти політичних та соціальних наук. Розрахований на студентів, аспірантів, викладачів вищої школи, дослідників.
Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Ніжин, 22 квітня 2021 року)
Матеріали надруковані в авторській редакції. За достовірність фактів, цитат, власних імен, посилань, джерел та інших відомос- тей відповідають автори публікацій.