ПАРК-ПАМ’ЯТКА САДОВО-ПАРКОВОГО МИСТЕЦТВА «ПАРК НІЖИНСЬКОГО ПЕДІНСТИТУТУ» ЯК ОБ’ЄКТ ПРИРОДНО-ЗАПОВІДНОГО ФОНДУ НІЖИНСЬКОГО РАЙОНУ - Литовченко, Руслани Вікторівни (My University, 2019)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Лобань Л.О.