Виховання самостійності дітей молодшого дошкільного віку в предметно-практичній діяльності - Гузаірова, Олена Анатоліївна (My University, 2021)
Магістерська наукова робота присвячена визначенню педагогічних умов та методів ефективного виховання самостійності дітей дошкільного віку в предметно-практичній діяльності, теоретичному обґрунтуванню та експериментальній перевірці ефективності методів впровадження в умовах ЗДО. Практичне значення полягає у розробці та впровадженні педагогічних умов та методів виховання самостійності дітей молодшого дошкільного віку в предметно-практичній діяльності в умовах ЗДО.
Keywords: самостійність; предметно-практична діяльність