Молодь і сучасні тренди наукової думки - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У збірнику вміщено тези доповідей Всеукраїнської мультидисциплінарної науково-практичної інтернет-конференції «Молодь і сучасні тренди наукової думки», підготовлені до друку аспірантами та молодими вченими різних спеціальностей. Публікації присвячено сучасним напрямам розвитку біологічних, природничо-математичних наук, права, історії та політології, актуальним питанням освітніх, педагогічних та психологічних наук, сучасним трендам мовознавчої, літературознавчої та культурологічної думки. Відповідальність за зміст публікацій несуть автори.