Геотопонімічний аналіз території Житомирської області - Обмачівська, Наталія Віталіївна (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Географія рекреації та туризму зі спеціальності 103 Науки про Землю Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Філоненко Ірина Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Зеленська Олена Олександрівна, канд. екон. наук, професор, завідувач кафедри туризму Національного університету "Чернігівська політехніка"