Управлінська діяльність в системі дошкільної освіти - Аніщук, А. М. (My University, 2020)
Навчальний посібник містить комплекс матеріалів, структурованих відповідно до навчальної програми дисципліни. Розглядаються теоретико-методичні засади управління освітою дітей дошкільного віку. Розкриваються зміст та особливості реалізації організації, планування, координації та контролю як функцій управління. Матеріали сприяють формуванню професійної компетентності майбутніх управлінців ЗДО.
Управлінська діяльність в системі дошкільної освіти
Keywords: управлінська діяльність; заклади дошкільної освіти