ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ПРОБЛЕМИ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ГОТОВНОСТІ ВИХОВАНЦІВ В ІНТЕРНАТНИХ ЗАКЛАДАХ ДО СІМЕЙНОГО ЖИТТЯ - Заєць, Оксана (My University, 2019)
Науковий керівник - доц. Гетьман Т.О. ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ПРОБЛЕМИ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ГОТОВНОСТІ ВИХОВАНЦІВ В ІНТЕРНАТНИХ ЗАКЛАДАХ ДО СІМЕЙНОГО ЖИТТЯ. Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня: магістр
Keywords: Створення сім’ї