Метеорологія і гідрологія - Остапчук, В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичний посібник призначений для допомоги студентам у виконанні лабораторно-практичних завдань і самостійному опануванні курсу «Метеорологія і гідрологія». Посібник містить коротке викладення теоретичного матеріалу з кожної теми, завдання до лабораторних занять, контрольні запитання і тести для самоперевірки, переліки необхідної географічної номенклатури, список рекомендованих джерел, глосарії, а також статистичний і картографічний матеріал для виконання завдань. Матеріали посібника розраховані на студентів географів та вчителів.