Населення Житомирської області: особливості формування та сучасного розвитку - Піменова, Любов Юріївна (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Барановський Микола Олександрович, докт. геогр. наук, професор Рецензент: Алєшугіна Н.О., канд. екон. наук, доц., доцент кафедри аграрних технологій та лісового господарства Національного університету «Чернігівська Політехніка» Рецензент: Філоненко І.М., канд. геогр. наук, доц., доцент кафедри географії, туризму та спорту НДУ імені Миколи Гоголя