Гоголезнавчі студії. Випуск сьомий - (:unkn) unknown (My University, 2001)
Основу чергового випуску збірника праць складають статті вчених України, Росії, Австралії, присвячені екзистенційним проблемам творчості Гоголя та літературознавчим і мистецтвознавчим компаративістським студіям.
Гоголеведческие студии. Выпуск седьмой