ЗАПОВІДНІ ТЕРИТОРІЇ ЗАКАРПАТТЯ ЯК ОБ’ЄКТИ ШКІЛЬНОЇ ТУРИСТСЬКО-КРАЄЗНАВЧОЇ РОБОТИ - Попович, Богдан Васильович (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА На здобуття освітнього ступеня магістр «ЗАПОВІДНІ ТЕРИТОРІЇ ЗАКАРПАТТЯ ЯК ОБ’ЄКТИ ШКІЛЬНОЇ ТУРИСТСЬКО-КРАЄЗНАВЧОЇ РОБОТИ» Студента Поповича Богдана Васильовича Науковий керівник: Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук Рецензенти: Харченко Олена Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ Остапчук Валентина Володимирівна, канд. геогр. наук, доцент кафедри географії, туризму та спорту