ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕЖИВАННЯ КРИЗИ 7 РОКІВ - Хахуда, Алла Григорівна (My University, 2023)
Актуальність дослідження полягає у тому, що незалежно від того, коли дитина пішла до школи, в 6 чи 7 років, вона в певний момент свого розвитку проходить через кризу. Дитина приходить до усвідомлення свого місця в світі суспільних стосунків. Вона відкриває для себе значення нової соціальної позиції – позиції школяра, пов’язаної з навчальною діяльністю, яка високо цінується дорослими.
Keywords: криза; психологічна криза; адаптація