УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Полуда, Валентина Василівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Самойленко О.В.., к. пед. н., доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Рецензенти: Новгородська Ю.Г., к. пед. н., доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Кирилюк С. Д., к. пед. н., вчитель-методист Ніжинської гімназії № 3