Партнерська взаємодія у системі інститутів соціальної сфери: збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (24 листопада 2020 р., м. Ніжин) / За заг. ред. О. В. Лісовця та С. О. Борисюк. Ніжин : Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2020. 173 с. - (:unkn) unknown (My University, 2020)
До збірника увійшли матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Партнерська взаємодія у системі інститутів соціальної сфери», яка відбулася 24 листопада 2020 р. в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя. На конференції були розглянуті актуальні питання партнерства державних закладів, установ, громадських організацій у наданні соціальної підтримки вразливим категоріям населення, у системі інклюзивної освіти; теоретико-методологічні засади соціального партнерства; особливості професійної підготовки фахівців соціальної сфери до партнерської взаємодії; шляхи налагодження взаємодії освітніх закладів різних типів і рівнів – ці й інші питання висвітлені на сторінках даного видання. Для викладачів, науковців, молодих дослідників, фахівців соціальної сфери.
Keywords: партнерство; соціальна робота; інклюзивна освіта; фахівці соціальної сфери