Номінації концепту ЖІНКА у сучасних англомовних та україномовних художніх творах: навчально-прикладний аспект - Башкирова, Ольга Миколаївна (My University, 2023)
Науковий керівник: Колесник О.С., доктор філол. наук, професор кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензенти: Плотніков Є.О., кандидат філол. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Сластьон С.Е., кандидат філол. наук, асистент кафедри тюркології Навчально-наукового інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.