КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА З ПОЗАШКІЛЬНОЇ ТА ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ - Лісовець, О. В.; Хлєбік, С. Р.; Криловець, М. Г. (My University, 2021)
Навчально-методичний посібник містить практичні рекомендації до підготовки, виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки Подано орієнтовну тематику кваліфікаційних робіт з проблем позашкільної та інклюзивної освіти. Розрахований на здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Позашкільна та інклюзивна освіта» денної та заочної форми навчання закладів вищої освіти та викладачів, які здійснюють керівництво кваліфікаційними роботами.
Навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки
Keywords: кваліфікаційна робота; наукове дослідження; позашкільна освіта; інклюзивна освіта