ВИКЛАДАЧІ НІЖИНСЬКОЇ ВИЩОЇ ШКОЛИ - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2005)
Загальноуніверситетські кафедри Факультет іноземних мов Факультет культури і мистецтв Історико-юридичний факультет Природничо-географічний факультет
Біобібліографічний покажчик Ч.4 (1970–2005) Книга 1