Лекції з педагогіки дошкільної - Пісоцька, Л. М.; Пісоцький, О. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2020)
У виданні представлені тексти лекцій з базових тем навчальної дисципліни "Педагогіка дошкільна", які розміщені у певній послідовності і відповідають логіці вивчення курсу студентами. Кожна представлена у посібнику тема містить у собі кілька аспектів: назва і план теми лекції, використана авторами література до кожної теми, виклад матеріалу для опрацювання змісту лекції, запитання та завдання для самоперевірки.
Keywords: педагогіка дошкільна; дошкільне виховання в Україні; естетичне виховання; трудове виховання; розумове виховання; моральне виховання; теорія гри; творчі ігри; дидактичні ігри; дитяча іграшка; дошкільна дидактика; методи пізнавальної діяльності; співробітництво сім’ї і ЗДО