Мистецька освіта очима молодого науковця: матеріали VI Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Збірник містить матеріали VI Всеукраїнської студентської науковопрактичної конференції, що відбулася 6 грудня 2023 року. До нього також включені статті студентів-магістрантів, що брали участь в Мистецькопедагогічних читаннях пам’яті професора О. Я. Ростовського. Тематичне коло питань: проблеми розвитку сучасної художньої освіти; музичне мистецтво в сучасному культурно-освітньому просторі; новітні освітні технології на уроках музичного мистецтва та хореографії; актуальні проблеми сучасного мистецтвознавства.