ВПЛИВ СОЦІАЛЬНИХ ІНСТИТУТІВ ВИХОВАННЯ НА ХАРАКТЕР МОВЛЕННЄВОГО САМОВИРАЖЕННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ - Аніщук, А. М. (My University, 2011)
У статті проаналізовано вплив батьків і вихователів на характер мовленнєвого самовираження дошкільників, встановлено зв "язок між змістом мовленнєвих конструктів дітей та дорослих.
У статті висвітлено результати констатувального експерименту дослідження.