Теорія і технологія вивчення у ЗВО курсу «Соціальна та здоров’язбережувальна галузь» - Самойленко, О. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2021)
У навчально-методичному посібнику визначено перелік знань, практичних умінь і навичок студентів. Висвітлено зміст курсу «Теорія і технологія вивчення у ЗВО курсу «Соціальна та здоров’язбережувальна освітня галузь»». На допомогу студентам подано матеріали до лекційного курсу, практичних занять, перелік рекомендованої літератури, орієнтовна тематика проектів для індивідуальних науково-дослідних завдань, завдання для самостійної роботи, питання до контрольної роботи, заліку. Методичні матеріали адресовані студентам спеціальності «Початкова освіта», педагогам-практикам, вчителям і методистам початкової ланки освіти.