Методичні рекомендації до практичних занять з курсу «Теорія та практика передшкільної освіти» - Матвієнко, С. І. (My University, 2023)
У посібнику представлено методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Теорія та практика передшкільної осві- ти» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціаль- ності 012 Дошкільна освіта. Запропоновано наступний алгоритм укла- дення методичних рекомендації до кожної теми практичного заняття: визначення етапів проведення; знання та уміння набуті на занятті; рекомендації з підготовки його питань; питання для самоперевірки; пропоновані до вивчення теми джерела. Доцільний для викладачів вищих навчальних закладів; здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 012 «Дошкіль- на освіта».
Методичні рекомендації до практичних занять з курсу «Теорія та практика передшкільної освіти». Для викладачів і здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальність 012 Дошкільна освіта
The manual provides methodological recommendations for practical applications classes in the academic discipline " theory and practice of pre-school osvi- you" for applicants of higher education of the second (master's) level, specialty- 012 preschool education. The following doll algorithm is proposed- maintaining methodological recommendations for each topic of the practical lesson: determination of the stages of conducting; knowledge and skills acquired in the classroom; recommendations for preparing his questions; questions for self-testing; sources proposed for studying the topic. Appropriate for teachers of higher educational institutions; applicants higher education of the second (master's) level of specialty 012 " preschool- on education".
Keywords: передшкільна освіта; підготовка дітей до навчання у школі; готовність до навчання у школі; передшкільна підготовка; дошкільна зрілість