ВІРТУАЛЬНІ ЕКСКУРСІЇ ЯК ЗАСІБ ОЗНАЙОМЛЕННЯ СТАРШИХ ДОШКІЛЬНИКІВ З РІДНИМ КРАЄМ - Матвієнко, С. І. (Інноваційні процеси в дошкільній освіті: теорія, практика, перспективи: зб. наукових праць: в 2-х ч. Житомир., 2022)
Розглянуто специфіку проведення такої краєзнавчої форми роботи з дітьми віком 6-7 років, як віртуальна екскурсія. Розкрито специфіку цієї форми роботи. Вказано, якою мірою віртуальна екскурсія може забезпечити напрям краєзнавчої роботи з дошкільниками в умовах дистанційної організації освітнього процесу.
The specifics of conducting such a local history form of work with children aged 6-7 years as a virtual excursion are considered. Expand the specifics of this form of work. It is indicated to what extent a virtual excursion can provide the direction of local history work with preschoolers in the conditions of remote Organization of the educational process.
Keywords: екскурсія; віртуальна екскурсія; рідний край; краєзнавство; ознайомлення з рідним краєм; регіональна культура