Регіони і країни світу - Афоніна, О. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчальний посібник завершує опис суспільно-географічної картини сучасного світу на рівні регіонів та ключових країн. Подано їх комплексну характеристику, яка демонструє своєрідність політико-географічних, економіко-географічних, соціально-географічних процесів та явищ. Зміст тринадцяти тем, контрольні питання, список літератури та електронних джерел інформації допоможуть читачеві зрозуміти різноманітність світу
Keywords: регіони; країни світу