Удосконалення англомовної компетентності в усному мовленні учнів профільної школи з використанням онлайн-відео - Петренко, Олександр Андрійович (My University, 2023)
Науковий керівник: Плотніков Є.О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Давиденко О. В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Загоруйко Л. О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри іноземних мов економічного ф-ту Київського національного університету імені Тараса Шевченка