Проблеми мистецької освіти та виконавства: збірник науково-методичних статей. Випуск 13 - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Збірник склали науково-методичні статті, у яких висвітлюються актуальні питання мистецької освіти та виконавства: методологічні проблеми формування особистості засобами музичного мистецтва, професійна підготовка майбутніх викладачів мистецьких дисциплін та вчителів музичного мистецт ва, методичне забезпечення процесу художньої освіти школярів, розвиток хореографічного мистецтва в культурно-освітньому просторі, проблеми мистецтвознавства та виконавського мистецтва.
Keywords: проблеми мистецької освіти та виконавства; збірник науково-методичних статей