ФРАЗЕОЛОГІЗМИ ЯК РЕФЛЕКСИВНІ СТРУКТУРИ ПОВСЯКДЕННОЇ СВІДОМОСТІ: ПЕРЕКЛАДОЗНАВЧИЙ АСПЕКТ - Мироненко, Анна Дмитрівна (My University, 2022)
Науковий керівник: Ролік Анатолій Васильович,канд. філол. наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики НДУ ім. М. Гоголя., Рецензенти: Міщенко Т.В., канд. філол. наук, ст. викладач кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Щербак О.М., канд. філол. наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики НДУ ім. М. Гоголя