КРАЄЗНАВЧО-ГЕОГРАФІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ - Ткачова, Вікторія Юріївна (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Географія) студентки Ткачової Вікторії Юріївни Науковий керівник Остапчук Валентина Володимирівна, канд. геогр. наук., доцент Рецензенти: Безпала Ольга Василівна, канд. геогр. наук, ст. викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут" Шовкун Тетяна Миколаївна канд. геогр. наук, доцент