Наука і сучасність: Історія. Культура. Міжнародні відносини. Освіта: колективна монографія - (:unkn) unknown (НДУ ім. М. Гоголя, 2026)
Монографія «Наука і сучасність: Історія. Культура. Міжнародні відносини. Освіта» є комплексним науковим дослідженням, що висвітлює актуальні проблеми розвитку суспільства у міждисциплінарному вимірі. У виданні проаналізовано історичні процеси, культурні феномени, сучасні міжнародні відносини та освітні трансформації, зокрема економічне партнерство держав, культурну політику, роль освіти й інноваційних технологій. Значну увагу приділено теоретико-методологічним аспектам культурної дипломатії та впливу «м’якої сили» у сучасному світі. Монографія буде корисною для науковців, викладачів, студентів гуманітарних і соціальних спеціальностей, а також усіх, хто цікавиться проблемами історії, культури, міжнародних відносин та освітньої політики