Основи квантової механіки - Венгер, Є. Ф.; Грибань, В. М.; Мельничук, О. В. (My University, 2002)
Викладсно фундаментальні поняття і закони квантової механіки, опнсано їх застосування у простих системах. Розrлянуто найпростіші задачі та наближені методи квантової механіи, розв'язування квантово-механічних задач, теорію внпромінювання, елементи теорії симетрїї, пружні коливання кристала тощо. Виклад математичнх методів квантової механіки супроводжується обчисленням конкретних фізичних величин, які можна вимірювати експериментально. Для студентів фізико-математичних спеціальностей вищих педаrоrічних навчальних закладів.
навч. посіб. для студ. фіз.-мат. спец. вищ. пед. навч. закл.
Keywords: квантова механіка; навчальний посібник