Рослинництво України: особливості та тренди сучасного розвитку - Ареф’єва, Софія Миколаївна (My University, 2026)
Міністерство освіти і науки України Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій Кафедра географії, туризму та спорту Галузь знань: 10 Природничі науки Спеціальність: 103 Науки про Землю КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр Рослинництво України: особливості та тренди сучасного розвитку Студентки Ареф’євої Софії Миколаївни Науковий керівник: Барановський Микола Олександрович, докт. геогр. наук, професор Рецензент: Філоненко Ю.М., канд. геогр. наук, доцент