Готуємося до вступного випробування з української мови як іноземної - Рудюк, Т. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичне видання складається з програми вступного випробування, у якій схарактеризовано основні напрямки підготовки майбутнього студента до екзамену. Запропоновано список рекомендованої літератури для опанування мовою, варіанти текстів для аудіювання та граматичного мінімуму. Крім того, навчально-методичне видання містить перелік запропонованих тем для підготовки усної розповіді та письмового повідомлення на одну з них; окрему лексику й вибрані фрази; орієнтовний зразок розповіді про себе; формули вітання та прощання; ввічливі слова.