МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ МУЗИЧНО-СЛУХОВОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ МУЗИЧНО-ВИКОНАВСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ - Сливко, Світлана Анатоліївна (My University, 2012)
У статті розглядаються методичні засади формування музично-слухової активності студентів мистецьких спеціальностей у процесі музично-виконавської підготовки. Розкривається зміст поетапного формування музично-слухової активності у напрямку від мимовільної уваги до орієнтуючо-контролюючої діяльності
Keywords: музично-слухова активність; орієнтуючо-контролююча діяльність