Краєзнавчо-географічна практика - Остапчук, В. В.; Шовкун, Т. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Посібник містить теоретичний матеріал і методичні рекомендації, необхідні для організації та проведення навчальної краєзнавчо-географічної практики здобувачів освіти за другим (магістерським) рівнем зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія). Також посібник може стати у пригоді вчителям географії.