Практикум з організаційної психології та психології праці. Частина 1. Організаційна психологія - Щотка, О. П. (НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Навчальний посібник є керівництвом до практичних занять та самостійної роботи студентів денного та заочного відділення з дисципліни «Організаційна психологія та психологія праці», яка є складовою професійної підготовки майбутніх менеджерів. Посібник містить методичні рекомендації до кожної теми, план підготовки, стислий зміст теми, завдання для самостійної роботи, завдання для роботи на занятті та тестові завдання для самоперевірки засвоєння.