ПРОБЛЕМИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ Збірник науково-методичних статей Випуск 4 - (:unkn) unknown (My University, 2009)
Збірник склали науково-методичні статті викладачів, студен- тів та аспірантів факультету культури і мистецтв. Висвітлюються актуальні питання мистецької освіти: мето- дологічні проблеми формування особистості засобами музичного мистецтва, мистецтвознавчі аспекти професійної підготовки май- бутніх учителів мистецьких дисциплін, проблеми мистецтвознавства та виконавського мистецтва.