Лексико-стилістична актуалізація емоційного стану персонажа у художній прозі ХХІ ст. - Ведь, Олексій Володимирович (My University, 2020)
Науковий керіввник: Блажко М. І., канд. філол. наук, доцент кафедри німецької мови; Рецензенти: Потапенко С. І., доктор філол. наук, проф. Київського національного лінгвістичного університету; Ролік А. В., канд. філол. наук, доцент кафедри німецької мови.