Методичні рекомендації до написання студентських наукових робіт - Приплавко, С. О.; Гавій, В. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
У методичних рекомендаціях розкриваються сутність, послідовність виконання, вимоги щодо написання і захисту наукових робіт, наводяться загальні вимоги щодо написання тексту, оформлення структури, бібліографічного апарату, приміток, ілюстрацій, таблиць, додатків. Методична розробка призначена для студентів та викладачів біологічних спеціальностей вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівня акредитації.
Keywords: методичні рекомендації; студентські наукові роботи