Номінація силових відношень в інавгураційних промовах американських президентів початку XXI століття - Розум, Дарина Володимирівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Талавіра Наталія Михайлівна, канд.філол.наук, доц. кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Рецензент: Потапенко Сергій Іванович, д. філол. наук, проф., Київський національний лінгвістичний університет Рецензент: Данильченко Ірина Валеріївна, канд. філол. наук, доц., Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя