Хоровий клас (жіночий хор) - Дорохіна, Л. О.; Могильна, І. Г. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2021)
Мета видання даного посібника – поповнення репертуару жіночих хорових колективів навчальних закладів мистецького спрямування. Посібник складається із методичного розділу, у якому висвітлено принципі та особливості складання репертуару для навчального хорового колективу та нотного матеріалу, апробованого в навчальнотворчому процесі та концертній практиці жіночого хору. Видання адресоване студентам і викладачам закладів мистецької освіти всіх рівнів, керівникам жіночих (дитячих) хорових колективів, вокальних ансамблів, широкому колу поціновувачів хорової творчості.