ЦИТОЛОГІЯ - Кучменко, О. Б.; Марченкова, А. І. (Видавництво НДУ, 2018)
Мета навчального посібника – забезпечити студентів теоре¬тич¬ним матеріалом для засвоєння клітинно-молекулярних основ життя. Данний посібник допоможе засвоїти, самостійно опанува¬ти, систематизувати й узагальнити знання з актуальних і базо¬вих розділів цитології: мембрана, ядро, поділ клітини, міжклітинні контакти, ділення клітин тощо. Посіб-ник містить завдання для самоконтролю знань у формі тестів та з використанням мікро¬фото¬графій для визначення мікроелектронної струк¬ту¬ри органел. Призначений для студентів спеціальностей 014 Середня освіта (Біологія) та 091 Біологія вищих навчальних закладів, для вчителів біології, а також може бути корисним для студентів коледжів, учнів гімназії та ліцеїв.
Навчальний посібник для студентів денної та заочної форм навчання